Anadolu ve Avrupa Yakası , İstanbul'un Tüm Semtlerine İlaçlama Hizmeti Vermekteyiz.

Bize Ulaşın: 0212 506 35 65 - 0216 396 81 81

Tarım İlacı Satışı

Fare Zehri Satışı
Jel ve Kokusuz İlacı Satışı

 

Tel: 0212 506 35 65

Anadolu: 0216 396 81 81

Gezici Servis: 0542 245 41 06

 

Böcek İlaçlama Hizmetleri

Fumigasyon
Perşembe, 09 Şubat 2017 Blog İlk yorumlayan ol!

Fumigasyon, kapalı bir ortamdaki haşereleri (larva,yumurta erişkin haldekilerin hepsini), bu ortamdaki diğer tüm zararlı diğer etmenleri ( nematot, mantar ve bakteri gibi ) belirli bir ısıda ve gaz formunda fumigant kimyasallar vasıtasıyla etkisiz hale getirmek için kullanılan yöntemdir.

Fumigasyon 20. Yy ın başlarından itibaren tarımsal alanda zararlılara karşı verilen bir kimyasal mücadele yöntemidir.

Fare İlaçlama
Çarşamba, 01 Şubat 2017 Blog İlk yorumlayan ol!

Fare ilaçlama hizmetimiz açık ve kapalı tüm bölgelerde başarı ile uygulanmaktadır. Farelerin görüldüğü ve yuva oluşturduğu tüm alanlara profesyonel ilaçlama yöntemlerimiz ile ulaşmaktayız. Fare ilaçlama, bireysel yöntemlerden uzak durularak gerçekleşmelidir. Çünkü fareler tehlikeli kemirgen canlılardır. Çeşitli türlere sahip olan fare, yaşadığımız birçok alanda karşımıza çıkabilen canlıdır. Çünkü yediğimiz her türlü besin ve atık farelerin bulunduğumuz alanlar içerisinde var olması için yeterlidir. Fareler ile bireysel mücadele sonuç vermediği gibi yok edilmediklerinden hızlı bir şekilde yayılmalarına sebep olur. Sağlığınızı tehlikeye sokan bu türden kurtulmak için vakit kaybetmeden profesyonel fare ilaçlama işlemi yapmanız ekonominiz için de faydalı olacaktır. Küçükçekmece Böcek İlaçlama firmamızı günün her saati arayabilir, uygun ödeme koşullarından yararlanabilirsiniz.

Ağaç kurdu ilaçlama
Çarşamba, 01 Şubat 2017 Blog İlk yorumlayan ol!

Biyolojisi; Ağaç kurdu eski tahta eşyada, pencere, kapı, parke ve mobilyanın ağaç aksamlarında yerleşir ve dehlizler açarak ilerler. Bu arada kemirdikleri ağacın tozları dışarı dökülür. Bazen geceleri sessizlikte, delik açarken sesi duyulabilir. Mobilya böceği büyük toplu iğne başı büyüklüğünde, kahverengidir. Özellikle mobilyaların kumaş ve içindeki dolgu maddeleri (kamış, saman, ot vs.) arasında yuvalanırlar. Kumaşı deler, yıpratır, ölenleri mobilyanın altına dökülür.

Salyangoz ilaçlama
Çarşamba, 01 Şubat 2017 Blog İlk yorumlayan ol!

Biyolojisi; Sularda ve nemli çayırlarda yaşayan, değişik ebat ve şekillerde çok değişik türleri vardır. Kabuklu bir türdür. Gezdikleri yerlere sıvılarını bulaştırır. Bitkileri yiyerek yaşamları sürdürürler. Küçük türleri çoğu kez bahçelerde süs bitkilerini sararak kurumasınasebebiyet verirler. 

Kırkayak ilaçlama
Çarşamba, 01 Şubat 2017 Blog İlk yorumlayan ol!

Biyolojisi; Bina içerisinde; bodrumda, katlarda ve evlerin balkonlarında, bina dışarısında; rutubetli yerlerde, yaprak altı ve gübrelik yerlerde yaşarlar. 

Kontrol Önlemleri; Barındığı ve ürediği yerler tesbit edilip, ilaçlamak suretiyle yok ediler.

Gümüş balıkçığı ilaçlama
Çarşamba, 01 Şubat 2017 Blog İlk yorumlayan ol!

Biyolojisi; Gri renkli, 1-2 cm uzunuğunda balık görünümünde ve sık ayaklıdırlar. Çok seri hareket ederler. Bu haşerelere evlerde çok sık rastlanır, ayrıca fırınlarda bina duvarlarında sıcak yerlerde barınırlar. Hububat içerisine de girer ve yerleşirler. Kağıt ve kumaşla da beslenirler.

Tespih böceği ilaçlama
Çarşamba, 01 Şubat 2017 Blog İlk yorumlayan ol!

Biyolojisi; Gri renkte ve çok kısa ayakları vardır. Dokunulduğunda kıvrılarak top şeklini aldığı için halk arasında tesbih böceği olarak adlandırılır. Rutubetli ve sebze artığı olan her türlü yerde yaşar, mahzen ve bodrum gibi yerleri severler. Saksı bitkilerine zarar verirler

Kulağa kaçan ilaçlama
Çarşamba, 01 Şubat 2017 Blog İlk yorumlayan ol!

Biyolojisi; Evlerde yarık ve çatılarda saklanır ve genellikle geceleri dolaşır. Bitki artıkları, ölü hayvan ve böceklerin parçaları ile beslenirler. Seri hareket ederler.

Güve ilaçlama
Çarşamba, 01 Şubat 2017 Blog İlk yorumlayan ol!

Biyolojisi; 3 mm boylarında küçük ve oval böceklerdir. Bunlar insanlara zarar vermez ama kişisel eşyalara, giysilere zarar verirler. Güveler hayvan kılından yapılmış her türlü eşya üzerine yerleşirler ve yerler. (Kaşmir, yünlü, ipekli giysiler gibi) 

Uyuz böceği ilaçlama
Çarşamba, 01 Şubat 2017 Blog İlk yorumlayan ol!

Biyolojisi; Uyuz böceği insanın derisi içine girerek tüneller halinde (2 mm-3 cm uzunlukta) yerleşip üreyen, devamlı deride tünel açan, kabarcıklar, delikler ve yaralar meydana getiren bir parazittir. Kıl diplerinde iltihaplı dermatit de yaparlar. Böcek yassı, oval, kitinle örtülü ve kirli sarı renklidir. Kısa, kalın ve kıllı bacakları vardır. 0.4 mm boyunda ve 0.3 mm enindedir. Deri altına yumurtlayarak ürer. Yumurtlamadan iki hafta sonra hastalığın başlaması vücutta genellikle parmak araları, bilek ve dirseklerin iç kısmı, koltukaltı, karın ile bacakları sarması ile olur. Deride kazdığı tünellerin üzerinde içi su ve parazit dolu kabarcıklar oluşur. Özellikle geceleri artan şiddetli allerjik kaşıntılar olur. Buna uyuz hastalığı denir. Uyuz insanlardan el sıkma ile, kullandığı eşyalar ve bir arada yaşama ile bulaşır. Özellikle okul, yurt, kışla gibi toplu yaşam yerleri en kolay bulaşma ortamıdır. Bilgisiz ve fakir ortamda daha çok görülür.

Style Selector

Layout Style

Background Image