Anadolu ve Avrupa Yakası , İstanbul'un Tüm Semtlerine İlaçlama Hizmeti Vermekteyiz.

Bize Ulaşın: 0212 506 35 65 - 0216 396 81 81

Tarım İlacı Satışı

Fare Zehri Satışı
Jel ve Kokusuz İlacı Satışı

 

Tel: 0212 506 35 65

Anadolu: 0216 396 81 81

Gezici Servis: 0542 245 41 06

 

Böcek İlaçlama Hizmetleri

Kulağa kaçan ilaçlama

Biyolojisi; Evlerde yarık ve çatılarda saklanır ve genellikle geceleri dolaşır. Bitki artıkları, ölü hayvan ve böceklerin parçaları ile beslenirler. Seri hareket ederler.

Kulağakaçan haşeresi kulağakaçan ilaçlama yaptırılarak yok edilebilecek haşere türüdür. İlaçlama firmaları tarafından bu konuda yardım alabilirsiniz. Kulağakaçan haşeresi farklı renklerde karşımıza çıkmaktadır. Kahverengi, sarı siyah gibi renklerde olmaktadırlar. 2-3 cm boyutunda olan bu haşere, bitkilere ciddi zararlar vermektedir. Ayrıca bu durumda insanlar tarafından kolay fark edilemez ve kulağaçandan kurtulmak da zorlaşır.  İlaçlama firmaları tarafından uygulanan kulağakaçan ilaçlama sizlere çözüm olacaktır.Toprağın 15 cm kadar derinine inebilen bu canlı bitkilerin köklerine zarar verdiğinden ekinlerin kurumasına yol açar. Tarla ve bahçelerde ciddi maddi hasarlara yol açan kulağa kaçan ilaçlama yapılmadan yok edilmesi oldukça zor olan bir canlıdır. Kulağa kaçan böceği, geceleri aktif olduğundan, isminden de anlaşılacağı gibi insanların kulağına girebilmektedir. Nemli, sıcak ve loş alanları seven bu canlı insanları doğrudan ısırmaz ancak vücutlarına girerek ciddi zararlara yol açabilir.

Kulağakaçandan kurtulmak için bahçe, tarla ve sera gibi alanlara uygulama yapılabildiği gibi, ev, iş yeri gibi iç mekanlar için de uygulama yapılabilmektedir. Bu haşereler ile mücadele için en etkili yöntem buharlama tekniği ile yapılan sıvı ilaçlamadır. Dış mekanlardan kapalı alanlara kolaylıkla girebilen bu canlı süs bitkilerine zarar verebildiği gibi insanlara da zarar vermektir. Hem etçil hem de otçul olarak beslenebilen kulağakaçan ilaçlama yapılmadan kesinlikle yok edilemez. Kulağa kaçan ilaçlanması yapılmaz ise zehirlenmelere yol açabilir. Şöyle ki beslenmesini insanların tükettiği besinler ile yani pazardan alınan sebze ve meyvelerden beslenmesiyle onlar üzerinde bıraktıkları mikroplar bu yok ile insanlara da bulaşmaktadır. Evlerimize kadar gelen bu haşere türü dış ortamlardan gelir. Çarşı pazardan alınan sebze ve meyveler aracılığı ile evlerimize kadar ulaşırlar. Açık bırakılan kapılardan, camlardan aralık kalan duvarlardan rahatlıkla evimizin içerisine girerler. Yumurta ile çoğalan bu canlı türü ilaçlama yapılmadığı takdirde yok edilemez.

Bireysel olarak yapılan hiçbir müdahale kalıcı sonuç vermez. Burada devreye böcek ilaçlama firmaları girmektedir. İlaçlama firması seçileceği zaman sağlık bakanlığı onaylığına sahip ruhsata sahip olan ve kaliteli ilaçlar hazırlayabilen firmalar tercih edilmelidir. Kulağı kaçıran böcek ilaçlaması yapacak olan kişi ya da kişilerin eğitimli deneyimli kişiler olmasına özen gösterilmelidir.

Style Selector

Layout Style

Background Image